Geef waar je goed in bent

Join 25.000+ professionals

Maak impact met je skills. Kies een flexibel project en doneer je tijd en kunde. Voor 350 goede doelen. Online of op locatie.

Zo word jij vrijwilliger

Light Kopie 4

Meld je aan

Schrijf je in als Nieuwe Gever. No strings attached.

Light

Kies je project

Vind het project dat het beste bij je skills en interesses past.

Light Kopie 2

Maak de match

Maak kennis met het goede doel en start de samenwerking.

💌 Meld je aan en ontdek welk project bij je past

Goed doen op een manier die bij je past

Online of op locatie

Bij De Nieuwe Gevers doneer je in plaats van geld je tijd, kennis en talent. Wanneer jij er tijd voor hebt. Gewoon lekker flexibel.Zo help je goede doelen ook op de lange termijn de wereld een beetje beter te maken.

 

Dit zeggen onze Nieuwe Gevers

RB
💛
rating-stars

"Ik was al een tijdje op zoek naar passend vrijwilligerswerk. Het projectmatige werkt echt perfect voor mij. Ik kies mijn eigen projecten wanneer ik de tijd heb. Toffe samenwerkingen!"

Ruben

Ik help de Dierenambulance
KB
💛
rating-stars

"Het was erg fijn samenwerken met Iris van Stichting Onbeperkt Genieten. Ze is ontzettend bevlogen en gepassioneerd in haar werk voor deze bijzondere stichting. De creatieve ideeën waren er al, maar het was leuk om die ideeën richting te geven en aan te vullen vanuit het communicatie- en contentvak."

Karlijn

Ik help Stichting Onbeperkt Genieten
Roeland
💛
rating-stars

"Ik heb super fijn samengewerkt met de marketing afdeling en zo, voor mijn gevoel, ook echt kunnen helpen. Inmiddels steun ik ze ook nog op andere vlakken en ik hoop dit nog lang te mogen doen!"

Roeland

Ik help Het gehandicapte kind
8
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met Natuurwijs. Communicatie voorafgaand aan de training was goed, en de aanwezigen waren erg enthousiast en luisterde aandachtig naar het hele verhaal. De verwachtingen zijn vanuit beide kanten nagekomen, wat heeft gezorgd voor een prettige ervaring! "

9
💛
rating-stars

"Sympany was op zoek naar nieuwe beelden om het verhaal van het proces verder te kunnen ondersteunen. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor ik mijn werk goed kon uitvoeren. Fijne samenwerking en ik hoop dat ze geholpen zijn met de beelden die ik voor ze heb gemaakt!"

Reggy

Ik help Sympany
LG
💛
rating-stars

"Een fijne samenwerking waar de kennis en kunde werden gebundeld en wat zichtbaar terug te zien is in de visuele stijl. Een samenwerking en resultaat om samen trots op te zijn!"

Leon

Ik help IUCN NL
Elisabeth
💛
rating-stars

"De samenwerking met Lawyers for Lawyers verliep heel soepel, anders dan ik gewend ben bij betaalde opdrachten. Ik voelde me gezien en gehoord, ondanks dat het een vrijwillige opdracht was."

Elisabeth

Ik help Lawyers for Lawyers
Lena
💛
rating-stars

"“Het was heel mooi om dit te doen voor een goed doel in plaats van een groot bedrijf. Ze gaven ook inzichten die voor mij heel relevant zijn.”"

Lena

Ik help Milieudefensie
20230119 200453 2
💛
rating-stars

"Guus is een Digital Research Consultant en heeft voor Marvy Green een UX audit gedaan. Guus heeft hele concrete handvatten gegeven voor het verbeteren van de klantreis op haar website. "

Guus

Ik help Marvy Green
5
💛
rating-stars

"UAF is een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om in te zetten op groei en innovatie. Fijn om te zien dat Marketing Automation ook leeft onder stichtingen & goede doelen. Het UAF was zeer betrokken bij het project en leverde zelf input en ideeën aan. Helemaal top! :-)"

Evelyne

Ik help Stichting UAF
6
💛
rating-stars

"Het was heel leuk om NICE te helpen met hun nieuwe verpakkingen! De samenwerking verliep soepel, de communicatie was duidelijk en het is fijn dat ik ze volgens mij goed heb kunnen helpen met mijn skills."

Eva

Ik help NICE FRUIT POPS
7
💛
rating-stars

"Eigen Wij is een topclub! Leuke mensen, toffe initiatieven en een enorm positieve vibe karakteriseren deze organisatie. Wij van La Plume Media zijn zo enthousiast geworden dat onze directeur lid is geworden van het bestuur van Eigen Wij, en we ons ook op andere werkzaamheden voor de stichting richten. Heel leuk! "

La Plume Media

Ik help Stichting Groene Wij
Jessica Sturm3 (1) (1)
💛
rating-stars

"Tirsa en Celine waren enthousiast over nieuwe ideeën, zorgden voor de juiste content en waren fijn om mee te werken en samen hebben we een mooie campagne kunnen neerzetten!"

Roemer

Ik help Defence for Children

Ontdek jouw toekomstige project

Emoji 2

Aantal uren

Van 1 tot 18 uur in totaal of per week. Kies welk project voor jou haalbaar is om op te pakken. 
Je kunt dus ook klein beginnen!

Group 336

Thema's

Van duurzaamheid en dieren tot ontwikkelingshulp, kunst en welzijn. Zet je in voor het thema dat jij het belangrijkst vindt.

Emoji 4

Skills

Meld je aan als vrijwilliger, geef aan wat je goed kan en wat je graag wil doen. Zo ontdek je welke projecten bij je passen.

Match je skills met een goed doel

Marketing

Van paid ads tot SEO en social media marketing, marketeers zijn essentieel voor groei.

Contentcreatie

Kun je vlot schrijven, fotograferen, video’s maken of weet je alles over communicatie?

Design, IT & website

Creëer jij graag mooie flyers, code of kun je websites maken? Deze goede doelen zoeken naar jou.

Business & strategie

Ben jij die senior die het perspectief kan bieden dat écht het verschil maakt?

Finance & HR

Bied hulp met fondsenwerving, boekhouding, financiën of HR en people vragen.

Projectmanagement

Pak een project aan zoals alleen jij dat kan. NGO's staan te popelen om je hulp.

Schrijf je vrijblijvend in en ontdek direct welke projecten bij je passen 💛

Dit krijg je ervoor terug

Goed doen, doet goed

 1. Je ontwikkelt jezelf: hard en soft skills, een breder portfolio en een gezonde dosis "goed voelen over jezelf."
 2. Je breid je netwerk uit: met inspirerende mensen die de wereld willen verbeteren.
 3. Je vind betekenis en dankbaarheid in je werk: doordat je écht een belangrijke bijdrage levert.

Jij hebt vragen? Wij hebben antwoorden :)

💛

Wat is De Nieuwe Gevers?

In het kort: Een platform voor skill-based vrijwilligerswerk

Wat langer: Als sociale onderneming koppelen wij professionals die hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld, aan goede doelen die op zoek zijn naar extra kennis & kunde. Samen krijgen we immers meer voor elkaar 🙌 

Ons team helpt meer dan 350+ goede doelen bij hun grootste vraagstukken. Met de hulp van onze consultants ontdekken zij hun behoeften en plaatsen ze ongelimiteerd projecten via ons platform.

Vervolgens gaan we op zoek naar professionals, in zowel ons huidige netwerk als daarbuiten, met de juiste skills om de organisaties verder te kunnen helpen. 

🔍

Hoe vind ik een project dat bij me past?

Dat kan op verschillende manieren:

 • Bekijk alle projecten via dit overzicht en filter ze vervolgens op basis van jouw skills & interessegebieden. We zoeken meer dan 50 verschillende skills, dus grote kans dat die van jou ertussenzit!
 • Maak via deze link een account aan en krijg op basis van jouw voorkeuren aanbevolen projecten te zien.
 • Meld je aan voor onze project activatie en ontvang de nieuwste projecten in je mailbox. Hier moet je je wel even voor inschrijven als Nieuwe Gever.
 • Volg ons via Instagram & LinkedIn voor de laatste nieuwtjes en projecten.
 • Voor extra hulp kan je mailen naar team@denieuwegevers.nl 💌

✏️

Hoe schrijf ik me in op een project?

 1. Klik op de ‘Ik wil helpen’ knop om je in te schrijven op een project. Kan niet missen. Meer info nodig? Contacteer de organisatie via de ‘Stel een vraag’ button.
 2. We vragen naar je motivatie en ervaring. Zo kan de organisatie goed inschatten of er een match met jouw profiel is.
 3. De organisatie bekijkt vervolgens je inschrijving en geeft aan of ze samen met jou aan de slag willen gaan.
 4. Is dit het geval? Dan is er een match 💛 
  We stellen jullie per mail aan elkaar voor, wisselen contactgegevens uit en geven tips mee voor een vliegende start 🚀

P.S. Niet onbelangrijk. Om aan de slag te kunnen gaan met een project heb je een account nodig. Gelukkig kan je je hier aanmelden. Geheel vrijblijvend. Zo gepiept.

P.P.S. Soms schrijven meerdere professionals zich in en kiest de organisatie voor een andere kandidaat. Niet getreurd, we helpen je graag bij het zoeken van een ander tof project.

🗓

Hoe lang, waar en wanneer werk ik aan een project?

 • Wij geven voor elk project een tijdsindicatie op basis van de gevraagde skill en het type vraagstuk. Dit is dus echt een inschatting, want de afspraken die jij met een organisatie maakt kunnen er natuurlijk voor zorgen dat een project korter of langer duurt.
 • We proberen zoveel mogelijk verschillende soorten vraagstukken te verzamelen zodat er altijd een project is wat binnen jouw planning past. Soms zijn organisaties zelfs al met één belletje geholpen, dus ook tijdens de wandeling in je pauze kan je impact maken. Zet die stappenteller maar aan.
 • Bij elk project staat aangegeven of je vanuit huis of locatie werkt. In de meeste gevallen zijn beide opties mogelijk.
 • Heb je tijd voor een project? Zet via jouw account je vrijwilligersstatus op beschikbaar! Zo weten we dat je klaar bent om te vlammen 🔥

🧐

Kan ik vrijwilligersprojecten combineren met mijn werk?

Ja! Bijna al onze professionals combineren de vrijwilligersprojecten met hun vaste baan of andere werkzaamheden.

Onze organisaties zijn zich hier bewust van. Dus no stress. Overleg even met elkaar wat in jouw agenda past.

🤝

Hoe ziet de samenwerking met een goed doel eruit?

Simpel: dat bepalen jullie samen. Na de match raden we aan om een kick-off in te plannen waar jullie afspraak maken over de deliverables, de planning en de verwachtingen. 

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere professionals? Lees nu meer over de ervaringen van Kim Trotz en Ellis Molenaar.

Hoe kan ik nog meer vragen stellen aan De Nieuwe Gevers?

Heb je nog vragen over projecten of onze werkwijze? Lees onze over-ons pagina en/of stuur even een mailtje naar team@denieuwegevers.nl.

checkmark-active

Meld je in 2 klikken aan

Start vandaag nog

Vind jouw flexibele vrijwilligersproject. Of schrijf je alvast in.

Word vrijwilliger

Een kijkje in de keuken

Waarom vrijwilliger worden?

Start nu als vrijwilliger

Wil je iets goeds doen voor de samenleving? Ben je op zoek naar een manier om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op te doen? Overweeg dan om vrijwilliger te worden bij De Nieuwe Gevers. 

Als vrijwilliger bij ons, kun je een groot verschil maken in het leven van anderen, terwijl je zelf ook profiteert van de voordelen.

1. Maak impact

Als vrijwilliger bij De Nieuwe Gevers heb je de mogelijkheid om een echte impact te maken in je gemeenschap. We werken samen met non-profitorganisaties die zich inzetten voor verschillende sociale kwesties, zoals: 

Door jouw tijd en talenten te doneren, kun je positieve veranderingen realiseren en levens verbeteren. Top dat altruïsme!

2. Ontwikkel nieuwe vaardigheden

Vrijwilliger worden biedt een mooie kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bestaande vaardigheden verder uit te breiden. Bij De Nieuwe Gevers hebben we verschillende projecten waarbij je praktische ervaring kunt opdoen in uiteenlopende gebieden zoals marketing, communicatie, grafisch ontwerp en projectmanagement.

Deze vaardigheden zijn niet alleen waardevol als vrijwilliger, maar kunnen ook van pas komen in je professionele carrière.

3. Leer nieuwe mensen kennen

Als vrijwilliger maak je nieuwe connecties en vaak zelfs vrienden. Zo ontmoet je gelijkgestemde individuen die net als jij geven om het welzijn van anderen. Samenwerken aan gemeenschappelijke doelen schept een band en vergroot je vriendenkring en professionele netwerk.

4. Verander perspectieven

Aan de slag gaan bij De Nieuwe Gevers biedt de mogelijkheid om buiten je comfortzone te treden en eens andere perspectieven te ervaren. Door betrokken te raken bij verschillende projecten, kom je in contact met diverse achtergronden, culturen en levenservaringen.

Dit verbreedt niet alleen je horizon, maar helpt ook om empathie en begrip voor anderen te ontwikkelen.

5. Verbeter jouw CV

Een vrijwilligerservaring bij De Nieuwe Gevers is een waardevolle aanvulling op jouw CV. Het toont aan dat je bereid bent om terug te geven aan de gemeenschap, initiatief neemt en betrokken bent bij maatschappelijke kwesties.

Werkgevers waarderen vaak vrijwilligerswerk omdat het getuigt van persoonlijke groei, verantwoordelijkheid en teamgerichtheid.

6. Voldoening

Het grootste voordeel van vrijwilliger worden bij De Nieuwe Gevers is de voldoening die het geeft. Door iets goeds voor anderen te doen voel je je goed over jezelf en maak je een positieve impact op de wereld.

Het gevoel van voldoening en dankbaarheid dat je krijgt door anderen te helpen is onbetaalbaar.

Dus zoek jij vrijwilligerswerk? Word nu een Nieuwe Gever.