b43d16f4-38b1-42de-8aa1-da0db32935cc
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Flexibele Design ondersteuning

Organisatie in het kort

Netwerk Samen voor Goud

Samen voor Goud is hét jongerennetwerk van Gouda. We zijn er voor jongere (14-30jr) wie zich maatschappelijk of sociaal wil ontwikkelen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jongeren missen vaak het geld, de kennis en de intrinsieke motivatie om hun horizon te verbreden en eropuit te trekken. Met Mash-Up geven we ze de perfecte kans om de stad te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen!

Tessa Burgers

Tessa Burgers

Netwerk Samen voor Goud

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om deel uit te maken van iets groots? Bij Samen voor Goud creëren we gave projecten voor jongeren van 14 tot 27 jaar! MASH-UP is een te gekke samenwerking tussen cultuurhuis Garenspinnerij, Bibliotheek Gouda, VR-Space, en ons! Elke woensdagmiddag is het feest voor jongeren van 14 tot 18 jaar, met telkens iets nieuws om hun wereld te verruimen. We willen dat deze jongeren actief meedenken over wat er gebeurt en nieuwe vrienden maken! Met superleuke content en een gaaf social media plan kunnen we een heleboel jongeren bereiken. Doe je mee?

Hier zijn we naar op zoek

 • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
 • Hulp bij het maken van verschillende visual assets voor online/offline gebruik, zoals: flyer, uitnodiging, banner, Social Media post etc.
 • Maak formats voor alle social media die we non-stop kunnen inzetten!

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Grafisch Designer die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

 • Ervaring met het creëren van diverse designs, zoals social media berichten, banners, flyers en meer.
 • Creativiteit en de vaardigheid om onze boodschap te vertalen naar aantrekkelijke visuele content.
 • Kennis van grafische ontwerp software zoals Adobe Creative Suite of Canva.
 • We zoeken ondersteuning voor één specifiek project: Mash-Up! Deze willen we eind van het jaar starten, dus haast is gewenst.
🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Dit hebben we al in huis

 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
 • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
 • Een Huisstijldocument.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • We hebben een Canva Pro-abonnement.
 • We verwachten dat de grafische elementen consistent zijn met onze huisstijl.

Tessa Burgers
Tessa Burgers Directeur
Netwerk Samen voor Goud
Netwerk Samen voor Goud

De missie van Netwerk Samen voor Goud.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Gouda

Bij Samen voor Goud investeren we in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit doen we door een combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, community building en trainingen. We helpen mensen om buiten hun bubbel te kijken, omdat we geloven dat de wereld een betere plek wordt met wat meer wederzijds begrip. Centraal in ons werk staan sociale betrokkenheid, openheid en plezier.

Lees meer

Professionals over Netwerk Samen voor Goud

Jaap 👐 Jongeren begeleiden die social media posts maken

ed3024b1-51dc-4277-8aa0-e0ea306898a6
💛
rating-stars

"Het was fijn om samen te werken met Netwerk Samen voor Goud. Tessa en Anna waren helder in de communicatie, er was veel waardering voor mijn hulp en er hangt altijd een gezellige sfeer in het 'clubhuis'! Ik heb de Realstars zien groeien in hun skills en was het leuk om het project te kunnen blijven volgen via Instagram, Whatsapp en een Volgerscounter!"

Jaap