017a4421-245a-4d2c-80fb-a3a15a89a7bd
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Interim vrijwilliger: SEO Specialist

Organisatie in het kort

Stichting Bliss to Shine

Bliss to Shine vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Wij creëren onbetaalbare momenten voor thuiswonende kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker, zodat we bijdragen aan de veerkracht van het hele gezin.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

4 tot 8 uur per week, voor een periode van min. 6 maanden

📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Ben jij klaar om met jouw SEO-kennis een verschil te maken en ons bereik te vergroten? Sluit je aan bij ons team en draag bij aan het creëren van memorabele momenten voor gezinnen.

Arieta Hoek

Arieta Hoek

Stichting Bliss to Shine

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze kennis van SEO is beperkt, maar met jouw expertise kunnen we significante verbeteringen doorvoeren. Jouw inzet zal direct bijdragen aan het vergroten van ons bereik en het realiseren van onvergetelijke herinneringen voor meer gezinnen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Ondersteuning bij het implementeren van technische SEO-verbeteringen aan onze website, zoals de optimalisatie van robots.txt, URL-structuur, interne links, metatags, en de XML-sitemap.
  • Hulp bij het uitvoeren van een SEO-audit, zoekwoordenonderzoek, en het instellen van tools zoals Google Search Console en Analytics.
  • Flexibele tijdsbesteding van 4-8 uur per week voor ten minste 6 maanden, met een planning die aansluit op jouw agenda.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een SEO-specialist die voor een periode van min. 6 maanden technische aanpassingen kan doen aan onze website om onze SEO prestaties te verbeteren. Ervaring met: technische SEO, Analytics, etc.

🔎 SEO
🔧 Web Development
📉 Conversie optimalisatie

Dit hebben we al in huis

  • Toegang tot onze website en geïnstalleerde analytics accounts.

Samenwerkingsvorm Interim vrijwilliger.

  • Er is een set aan afgebakende taken voor max. 4- 8 uur per week. Voor een periode van min. 6 maanden.
  • Samenwerkingsvorm en contactmomenten worden onderling afgestemd.
  • Start en einddatum in overleg.
Arieta Hoek
Arieta Hoek Directeur
Stichting Bliss to Shine
Stichting Bliss to Shine

De missie van Stichting Bliss to Shine.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Veenendaal

Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen daarvan. Wij zorgen ervoor dat zowel de kinderen als het hele gezin de ziekte even kunnen vergeten en dat zij onbetaalbare herinneringen kunnen opbouwen. We organiseren jaarlijks de Shine Day én we laten wensen in vervulling gaan tijdens een Blissi Special Day voor kinderen met kanker en hun gezin. Het beleven en vervullen van de wens van kinderen met kanker, levert een positieve bijdrage aan de mentale veerkracht van het hele gezin. Dit zorgt ervoor dat ze sterker in het ziekteproces, het dagelijks leven en in de maatschappij staan.

Lees meer

Professionals over Stichting Bliss to Shine

Vincent 👐 Event management ondersteuning

ad764558-3ff7-4320-807d-7b441421427a
💛
rating-stars

"De samenwerking met Bliss to Shine was geweldig. Leuke, enthousiaste mensen die met hun hart werken aan mooie gebeurtenissen voor zij die het nodig hebben."

Vincent

Helmie 👐 Kaart / uitnodiging design

7dd0b7d2-4f8e-440b-96c6-1f5ca52774a3
💛
rating-stars

"Het was een fijne samenwerking met Arieta van Bliss to Shine. Heldere communicatie, reageert snel en er was veel ruimte voor creatieve vrijheid binnen de huisstijl. De ontwerpen werden telkens zeer enthousiast ontvangen en de nieuwe collectie kaarten staat nu te 'shinen' bij Kaartje2Go! "

Helmie

Ellen 👐 Event management ondersteuning

6ec2554d-a850-4fb4-879a-5f93488338e1
💛
rating-stars

"De Bliss to Shineday! Wat een enthousiasme. Met nul euro een fantastisch evenement neerzetten. Ik neem mijn petje er voor af. Zo bijzonder hoe alle vrijwilligers zich inzetten voor dit evenement. "

Ellen

Dennis 👐 Pitch deck

f2e81224-c86a-4dda-a323-aaa07cf77fca
💛
rating-stars

"Er was een goede klik met de opdrachtgever. Daarnaast waren er middelen voorhanden zoals een huisstijl en andere documenten die genoeg input gaven voor de gevraagde producten. Verder stelde de opdrachtgever zich flexibel op wat betreft de spreiding van de tijdsinvestering."

Dennis

Octavie 👐 Strategisch advies over Werving & Selectie

💛
rating-stars

"Er volledige transparantie werd gegeven en ze open staan voor optimaliseren in HR vraagstukken. "

Octavie

douwe 👐 Illustraties

💛
rating-stars

"Het was een fijne samenwerking. De online kickoff meeting was er prettig. We weten uit ervaring wat er speelt en waarom de stichting doet wat ze doen. UIteindelijk concludeerden we dat een animatie misschien meer toepasselijk zou zijn. Maar gaandeweg het project heb ik toch in overleg besloten om eerst een infographic te maken, en die uiteindelijk ook om te zetten naar een animatie. Feedback op de stappen was telkens positief en enthousiast, en tijdens de afronding verliep het zetten van de puntjes op de i ook in goed overleg."

douwe