11824511-156e-4046-b7c5-5684c1022434

Business coach

Organisatie in het kort

Stichting Boost Producties

Kunst is verbindend, zeker nu tijdens polarisatie. Wij dragen door associatieve kunst in circus&beeldende community-art, bij aan vernieuwing

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur van het project kan korter of langer zijn, afhankelijk van wat jullie onderling afspreken. Zo past dit ook bij jouw agenda. De organisatie weet dat veel professionals projecten naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw zakelijke tips en tricks, ontwikkelen we een financieel gezonde en verbindende kunstorganisatie die inspireert, bruist van enthousiasme en fantasie prikkelt, voor iedereen van 4 t/m 104 jaar.

Lennie Visser

Lennie Visser

Stichting Boost Producties

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Mijn organisatiestructuur werkte tot voor kort goed door korte communicatielijnen en op maat kennis, ervaring en expertise aanvullen waar nodig. Ik pluk op dit moment de vruchten van mijn investering; meerdere projecten zijn toegekend. Maar ik loop tegen twee problemen aan die groei en uitvoering belemmeren; 1) ik moet gaan groeien om deze projecten uit te kunnen voeren, maar dat lukt niet door te weinig financiële middelen en doordat ik nog niet de juiste partner heb gevonden. 2) de strikte voorwaarden van kunstfondsen voor de nieuwe meerjarenbeleidsperiode is zakelijk en artistiek scheiden, óf in ieder geval het helder waarborgen van continuïteit en duurzaamheid in een organisatie om als professioneel aangemerkt te kunnen worden. 31 januari 2024 is de deadline voor het aanleveren van plannen voor de volgende kunstperiode 2025-2028. Hiervoor wil ik een vernieuwende organisatiestructuur opstellen en een langetermijnbegroting aanleveren. Ik zoek voor de komende maanden een professional die mij zou willen begeleiden in het ontwikkelen en verwoorden van een zakelijk en productioneel plan tijdens de beleidsperiode 25-28. Er is ruimschoots inzage in beleidsstukken, bestuursvergaderingen en jaarcijfers voor de professional ter kennis en input.

Dit willen we met jouw hulp bereiken

 • Zakelijk en productioneel plan ontwikkelen en verwoorden.
 • Vernieuwende organisatiestructuur opstellen
 • Lange termijn begroting opstellen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Business strateeg die op een heldere manier strategisch advies kan geven over zakelijk gerelateerde thema's, als: lange termijn groei, proposities, nieuwe kansen, KPI's.

 • Interesse, kennis en enthousiasme voor de sector kunst en cultuur en maatschappelijke ontwikkeling, zijn daarbij gewenst.
🎯 Business Strategy
🗂 Business Model Canvas
🙌 Pitch & Presentation
🧾 Sales
🎯 Planning en Targets
💪 Leiderschap coaching

Dit hebben we nodig

 • Start met een introductie in de vorm van een kennissessie over dit vakgebied (of een specifiek onderdeel ervan).
 • Inhoudelijke feedback op documenten en voortgang.
 • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.
 • Training in het gebruik van bepaalde specifieke methodieken en/of tools.

Zo houden we straks contact

 • Advies/vragen stellen per telefoon.
 • Advies/vragen stellen per mail.
 • Advies/vragen stellen door in het echt af te spreken.
Stichting Boost Producties
Stichting Boost Producties

De missie van Stichting Boost Producties.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Juist door een uitwisseling in (kunst)disciplines, publieksgroepen, programma's, samenwerkingspartners en uitvoeringslocaties stimuleren wij onderzoek naar een maatschappelijk thema vanuit een grote diversiteit aan perspectieven. Met onze projecten willen wij ontmoeten en verbinden en gaan onderzoek en experiment aan. Zo ontwikkelen we community art projecten in een tijd van polarisatie en hokjes.

Lees meer