a16bd226-c27c-402c-a6f6-ec5eb29c4eaf (1)

Digital Projectmanager

Organisatie in het kort

Stichting Ondersteuning Pleeggezin

In een Mockingbird constellatie ervaren pleeggezinnen meer steun, waardoor het aantal herplaatsingen van pleegkinderen afneemt.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Innovatie
💛 Welzijn

Project details

⏱️

20-36 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door professionals van pleegzorgorganisaties te verbinden en kennis en ervaring te laten delen, tillen we Mockingbird naar een hoger niveau. Pleegouders en -kinderen plukken hier de vruchten van!

Nadine Huiskes

Nadine Huiskes

Stichting Ondersteuning Pleeggezin

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Ben jij een digitale tools expert? We zijn op zoek naar iemand voor ons Mockingbird programma! We willen op deze manier projectteams van verschillende pleegzorg organisaties verbinden via een platform. Jij helpt ons de juiste tool te kiezen waar mensen bestanden kunnen uploaden, contactgegevens vinden en kennis/ervaring kunnen uitwisselen via bijvoorbeeld een chat. Kortom, de jungle van tools verkennen met een scherp oog voor wat onze stichting nodig heeft! Als jij ook blij wordt van het opzetten en inrichten van deze tool, dan willen we jou ontzettend graag ontmoeten! Let op: ivm vakantie kun je vanaf 24-06 een reactie van ons verwachten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Verzamel en prioriteren van de vereisten voor het digitale product/project, maak een backlog of projectplan.
  • Het managen van het project van kick-off tot livegang, denk aan: voortgang & deadline bewaken, risicobeheer, stakeholder management, etc.
  • Duik in community management tools zoals Slack en breid je kennis uit voor waardevol advies aan ons.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Digital projectmanager of product owner, die ons kan helpen in de procesbegeleiding bij het lanceren of updaten van onze website. Benodigd: ervaring met het opleveren van digitale producten van kick-off tot live-gang.

  • Iemand met kennis van community management tools, goede adviesskills, en goede projectmanagementvaardigheden om de tool optimaal in te richten.
🗺 Project Management
🤝 Producer / Project Assist

Dit hebben we al in huis

  • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).

Stichting Ondersteuning Pleeggezin
Stichting Ondersteuning Pleeggezin

De missie van Stichting Ondersteuning Pleeggezin.

👪Kind en gezin
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

‘It takes a village to raise a child’. Vanuit deze visie introduceert Stichting Ondersteuning Pleeggezin de Mockingbird werkwijze in Nederland (www.mockingbirdnederland.nl). Pleeggezinnen vormen ondersteunende netwerken met elkaar. Net als in een grote familie ondersteunen ze elkaar op praktisch en mentaal vlak, waardoor de pleegkinderen opgroeien in een fijne, stabiele omgeving.

Lees meer

Professionals over Stichting Ondersteuning Pleeggezin

Jane 👐 Kennissessie Online samenwerken

b7464071-db6d-45ee-8d04-294f1d186490 (1)
💛
rating-stars

"Het was een ontzettend leuke en nuttige samenwerking! Ondanks dat het traject wat langer duurde dan beoogd (qua doorlooptijd) waren we van beide kanten erg tevreden."

Jane